Historia

En hyllning till Skandinavien

WHY NOT föddes ur den professionella frisörbranschen och tillgodoser alla hårtyper. Ett varumärke som utan några som helst kompromisser levererar produkter av högsta kvalitet – helt organiska och veganska. Med Sverige som utgångspunkt förvaltar vi det skandinaviska arvet och löftet om innovation, kvalitet och förstklassig service. Allt för att du och dina kunder ska få så bra resultat som möjligt.

Samuel Bryngelsson Idihckqd61q Unsplash

Vi finns tack vare dig som frisör

Vi är ett frisörlojalt bolag som endast säljer våra produkter till dig och din salong. Det är superviktigt för oss att du får de produkter och den service du förtjänar för att du och dina kunder ska må bra. Förutom att jobba med de bästa ingredienserna och sammansättningarna på marknaden, värdesätter vi god service och håller hög branschkännedom.

Vi tror på att vara flexibla och lyhörda mot våra kunder

Vi har satt samman ett kompetent och professionellt team som vet vad det innebär att vara yrkesutövande frisör idag. Vi är ditt bollplank och din partner. Vi är flexibla och lyhörda och agerar snabbt när du behöver oss. Tillsammans fortsätter vi hålla dina kunder nöjda.

Pexels Mathilde Langevin 13554928

Utvalda produktfavoriter